Web aplikacija

Алатка за онлајн раскажување без кодирање: Shorthand

14.06.2022. / 15:52

Веќе не е непознато дека современите корисници/чки на медиумска веб содржина претпочитаат мултимедија. За приказната да привлече внимание, веќе не е доволно да се има текст, видео или фотографија што ќе бидат вградени во самата содржина, туку е потребно содржината да биде интерактивна.

Private
Public

Google Meet нова стара апликација за видео конференции

18.05.2020. / 08:38
Увидувајќи ги потенцијалите и различните бенефити од развивањето на видеоконференциските апликации, Google влегува во трка со голема желба за колку што е можно подобро позиционирање.
Private
Public

GIMP – Бесплатна и отворена софтверска алатка за обработка на фотографии

11.05.2020. / 10:31
GIMP е една од најпознатите и најдобро одржувани отворени софтверски алатки. Бесплатна е и често се споредува со силата на обработка на фотографии во платформата Adobe Photoshop.
Private
Public

Canva – светот на дизајнот станува и ваш

23.12.2019. / 09:46
Во дигиталното време кога повеќето информации се сведени на графички прикази, визуелната содржина претставува една од најважните компоненти за привлекување на публиката. Дали знаевте дека со визуелите на социјалните мрежи 40 пати е поголема веројатноста за споделување на вашата содржина?
Private
Public

Headliner апликацијата нуди многу можности за произвдство на видео содржини

22.11.2019. / 10:01
Ви ја претставуваме апликацијата во која можете брзо и едноставно да ја креирате вашата мултимедиумска содржина. Headliner апликацијата дава различни можности креативно да ги реализирате вашите видео и аудио емисии.
Private
Public
Subscribe to Web aplikacija