ROLLING INOVATION FUND

Përmbajtja më e re

Për të krijuar rregulla për etiketimin (tagimin) e lajmeve në portalet e lajmeve, duhet të dimë pse po e bëjmë këtë, dhe pastaj t'u përmbahemi vendosmërisht rregullave që i kemi përcaktuar.
22.09.2023